Thursday 1 January 2015

Christmas & New Year's Eve

A little Christmas & NYE photo dump - ornaments, gifts, yet more gingerbread, etc.


I love these, they look like tiny planets.
Ólomdíszek, mindennél királyabb mázzal.

Clothes - a bordeaux skirt, royal blue scarf. long-sleeved black top (never enough), loose grey tee. Socks also acquired, not pictured.
Ruhákat mindig kapok, zoknit is, de azt nem fotóztam.

Perfume: I actually got that myself, I'd wanted to buy a perfume for myself I actually liked, this is Dita Von Teese's Rouge. I wouldn't have thought I'd buy a celebrity perfume, but it's actually very good. It was on sale, so it was ridiculously cheap compared to the quality; it's the kind of scent what would be deemed appropriate for nighttime. To be on the safe side, I checked fragrantica.com reviews, and I wasn't disappointed. Seriously, I could still smell it on my hair after 3(!) days, normal drugstore perfumes don't do that.
Nail Polish: Dance Legend's Just Another Star from my mom. Book: Heinlein's The Moon Is A Harsh Mistress (in Hungarian) from my mom & her boyfriend.
A parfümöt magamnak vettem, nagyon tetszik; az a fajta, amire általában az emberek azt mondanák, nehéz esti illat. Én viszont csak az erőteljesebb keleties illatokat szeretem igazán, a könnyű virágos/édes/friss parfümöket egyszerűen nem tudom elviselni magamon. Szóval, ez van, igazából tényleg nagyon jó az illata, és iszonyú tartós. A körömlakk meg a könyv anyukám ajándéka. A könyvről még annyit - ez a borító ISZONYÚ SZÉP. Komolyan, néhány éve majdnem megvettem az új kiadású Alapítvány-könyveket csak azért, mert olyan szép a borítójuk. Hát, ez még jobb.

Seriously, this polish is beyond gorgeous. Also, unlike glitter polishes, it's super easy to remove.
Hihetetlenül szép ez a lakk. Lila, szivárványszínű pelyhek, mi kell még?

Pre-New Year's Eve feat. my brother.
Egy kis előszilveszteri csillagszórózás. Még jó, mert az igazi időpontban olyan hideg volt, hogy ki se tettük a lábunkat a házból.

The lasts of their kind. #postgingerbreadgrief
Nem sokáig tart nálunk a mézeskalács, azért a kedvenceimet tartogattam a végére.

And finally... Happy New Year! I was at home, we played cards & board games, drank cocktails and ate cookies. Hardcore, I know.
Szóval, boldog új évet! A képen koktélok, el nem pakolt adventi koszorú, szójaszószos üvegek.

No comments:

Post a Comment