Friday 7 November 2014

MAC Cyber

I finally got one of my dream lipsticks, so here is a little review with swatches.
Also, from here on out, I'll probably write a few entries in Hungarian as well - the ones pertaining to general fashion (not haute couture) and makeup. Everything else will continue to be written solely in English.
Excuse the cheesy graphic, it's a metaphor

Articial light (warm), natural light, flash

The flash picture is probably the closest to the real colour, but it doesn't really show the consistency well enough. The colour is  a true purple, not too warm and not too cold, a truly gorgeous shade. The smaller swipe is just one, the larger is several, until it had become opaque enough.

A vakus kép van a legközelebb az igazi színhez, csak maga a rúzs nem látszik rajta annyira. A fénye nyilván inkább a középsőéhez hasonlít, főleg miután szárad a kicsit. Az alsó swatch egy réteg, a felső már nem tudom pontosan, mennyi, de olyan 3-4 lehet, és úgy lesz teljesen átlátszatlan.



Here it is on my lips. I lined it with an old purple eyeliner, which wasn't exactly the same shade, but I could nicely blend them together. Now, the lipstick isn't the most pigmented MAC product, but it's buildable, and I just adore the colour. This satin finish is probably my favourite formula - it's so incredibly comfortable to wear! It actually has a decent staying power, but I'd certainly say lining it is a must.

Nem lettek a legjobbak a fotók, de itt van feltéve. Egy régi s-he szemceruzával rajzoltam meg, egy kicsit kékesebb árnyalata volt, de össze lehetett dolgozni. Nem a legpigmentáltabb MAC rúzs, de számomra a színe mindent pótol. És hát a valódi különbség tényleg az összetevőkben van - szinte az összes drogériás rúzsomnál kényelmesebb viselni, tényleg nem szárít. (Talán a Maybelline ColorSensational rúzsai még hasonlóan kényelmesek, de azok eleve krémes formulájúak.)


And this is how it looks on me / egy kis selfie:)
(Would have been nicer with an eye makeup à la Yohji Yamamoto SS15, but my dark circles make it ghostly enough. Sadly, Halloween is already over.)



2 comments:

  1. Nagyon tetszik ez a rúzs, bár bevallom reméltem, hogy kicsit pigmentáltabb. A Twig is szatén finishű és nagyon erős színe van, de végülis az árnyalat tényleg kárpótolja az embert. Én karácsonyra a Diva-t kértem ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fúh, a Diva is iszonyú jó szín... Abból viszont van dupe-om (az Amerikában kapható igencsak olcsó Wet n Wild-nak nagyon jó MAC dupe-jai vannak), szóval én ezzel egyelőre elégedett vagyok:) Esetleg majd egy világosabb lilát is...

      Delete